Bog & idéMika Waltari

Bøger skrevet af Mika Waltari

Læs mere om Mika Waltari
1 produkter
1 produkter
Den slags sker ikke
Den slags sker ikkeMika Waltari
279,95 DKK
Hæftet
(4)
Den slags sker ikke

Mere om Mika Waltari

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Mika Waltari. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Waltari.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sinuhe Ægypteren" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Sinuhe ægypteren" udgivet af Gyldendal

Mika Waltaris bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Mika Waltari hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Waltaris bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Waltari er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mika Waltaris "Sinuhe Ægypteren"

Hos Bog & idé er "Sinuhe Ægypteren" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals bogklubber.

Mika Waltari "Sinuhe ægypteren"

Hos Bog & idé er "Sinuhe ægypteren" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mika Waltari