Bog & idéMikael Jørgensen

Bøger skrevet af Mikael Jørgensen

Læs mere om Mikael Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Vandforsyning
BOEGERTILSTAERKPRIS
VandforsyningHenning Karlby
539,96 DKK
(0)
Vandforsyning
Fritidspædagogiske tænkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fritidspædagogiske tænkereMikael Jørgensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Fritidspædagogiske tænkere

Mere om Mikael Jørgensen

Der er mange bøger fra Mikael Jørgensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback i pædagoguddannelsen" udgivet af Dafolo Forlag - "Vandforsyning" udgivet af Akademisk Forlag

Mikael Jørgensens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Mikael Jørgensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Mikael Jørgensen kommer i flere formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Feedback i pædagoguddannelsen" af Mikael Jørgensen

"Feedback i pædagoguddannelsen" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mikael Jørgensen "Vandforsyning"

Endnu en af Mikael Jørgensen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Jørgensen