Bog & idéMikael P. Josephsen

Bøger skrevet af Mikael P. Josephsen

Læs mere om Mikael P. Josephsen
4 produkter
4 produkter
Jeg er farmor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg er farmorMikael Josephsen
127,96 DKK
Hæftet
(8)
Jeg er farmor
Knæk
BOEGERTILSTAERKPRIS
KnækMikael P. Josephsen
159,96 DKK
Hæftet
(10)
Knæk
Knæk
KnækMikael P. Josephsen
49,95 DKK
e-bog
(10)
Knæk
Neden under
Neden underMikael P. Josephsen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Neden under

Mere om Mikael P. Josephsen

Hvis du leder efter en bog fra Mikael P. Josephsen, kan du købe et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Josephsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er farmor" udgivet af Arabesk - "Neden under" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Knæk" udgivet af Gyldendal - "Knæk" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mikael P. Josephsen

Der er fire tilgængelige bøger af Mikael P. Josephsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Mikael P. Josephsen kan købes i flere formater. Bøgerne af Josephsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg er farmor" af Mikael P. Josephsen

Hos Bog & idé er "Jeg er farmor" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arabesk.

"Neden under" af Mikael P. Josephsen

Hos Bog & idé er "Neden under" tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Neden under" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Josephsens serie "Gyldendal paperback". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael P. Josephsen