Bog & idéMikael Trolle

Bøger skrevet af Mikael Trolle

Læs mere om Mikael Trolle
4 produkter
4 produkter
Dreams and Details
Dreams and DetailsJim Hagemann Snabe og Mikael Trolle
249,95 DKK
Hardback
(0)
Dreams and Details
Den store præstation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den store præstationAllan Levann
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Den store præstation
Sportens største ledere
Sportens største ledereMikael Trolle
49,95 DKK
e-bog
(0)
Sportens største ledere
Den store præstation
Den store præstationAllan Levann
49,95 DKK
e-bog
(0)
Den store præstation

Mere om Mikael Trolle

Der findes en del bøger skrevet af Mikael Trolle på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Trolle.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Mikael Trolles bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dreams & Details" udgivet af Spintype - "Dreams and Details" udgivet af Spintype - "dreams & details" udgivet af Gyldendal Business - "Dreams and Details" udgivet af PubliShare - "dreams & details" udgivet af Gyldendal Business - "Sportens største ledere" udgivet af Gyldendal Business - "Sportens største ledere" udgivet af Gyldendal Business - "Den store præstation" udgivet af Gyldendal Business

Mikael Trolles bøger

Mikael Trolle har otte bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Trolles bøger kommer i samtlige formater. Trolles bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikael Trolles "Dreams & Details"

"Dreams & Details" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Spintype.

Mikael Trolle "Dreams and Details"

Hos Bog & idé er "Dreams and Details" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Spintype, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Trolle