Bog & idéMikhail Prozumenshchikov

Bøger skrevet af Mikhail Prozumenshchikov

Læs mere om Mikhail Prozumenshchikov
1 produkter
1 produkter
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Komintern og de dansk-sovjetiske relationerMikhail Prozumenshchikov
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer

Mere om Mikhail Prozumenshchikov

Mikhail Prozumenshchikov har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer". Det er Arbejdermuseet¤ABA, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mikhail Prozumenshchikovs "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer"

Det er muligt at købe Mikhail Prozumenshchikovs "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arbejdermuseet¤ABA.

Endnu en af Mikhail Prozumenshchikov fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mikhail Prozumenshchikov