Bog & idéMikkel Bille

Bøger skrevet af Mikkel Bille

6 produkter
6 produkter
Verden ifølge humaniora
Verden ifølge humanioran a
139,95 DKK
EBOG
(1)
Verden ifølge humaniora
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Klassiske og moderne antropologiske tænkereThomas Hylland Eriksen
367,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Materialitet
MaterialitetMikkel Bille og Tim Flohr Sørensen
329,95 DKK
Paperback
(0)
Materialitet
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
279,96 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund
Materialitet
MaterialitetMikkel Bille
269,95 DKK
EBOG
(0)
Materialitet
Ny kulturteori
Ny kulturteoriLotte Philipsen
359,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori

Mere om Mikkel Bille

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Mikkel Bille. På listen nedenfor ser du Billes nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Ny kulturteori " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Materialitet" udgivet af Samfundslitteratur - "Materialitet" udgivet af Samfundslitteratur - "Materialitet" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Mikkel Bille

Mikkel Bille har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Billes bøger kommer i samtlige formater. Bille har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikkel Billes "Videnskab, teknologi og samfund"

Det er muligt at købe Mikkel Billes "Videnskab, teknologi og samfund" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Klassiske og moderne antropologiske tænkere" af Mikkel Bille

Hos Bog & idé er "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Bille