Bog & idéMikkel Bo Madsen

Bøger skrevet af Mikkel Bo Madsen

Læs mere om Mikkel Bo Madsen
2 produkter
2 produkter
Prekarisering uden grænser
Prekarisering uden grænserJulie Rahbæk Møller
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Prekarisering uden grænser
Videnskabsteori
VidenskabsteoriOliver Kauffmann
299,95 DKK
Bog
(1)
Videnskabsteori

Mere om Mikkel Bo Madsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Mikkel Bo Madsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Madsen.
Bøgerne fra Mikkel Bo Madsen tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Prekarisering uden grænser" udgivet af U Press - "Delt viden" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Kvinder og mænd i den offentlige sektor" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Videnskabsteori" udgivet af Gyldendal - "Ph.D.-afhandling. Man må indstille sig" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet - "Videnskabsteori" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mikkel Bo Madsen

Du kan købe seks bøger af Mikkel Bo Madsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Madsens bøger fås i flere formater. Madsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikkel Bo Madsens "Prekarisering uden grænser"

Det er muligt at købe Mikkel Bo Madsens "Prekarisering uden grænser" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er U Press, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mikkel Bo Madsen "Delt viden"

Endnu en af Mikkel Bo Madsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Bo Madsen