Bog & idéMikkel Ejsing

Bøger skrevet af Mikkel Ejsing

1 produkter
1 produkter
Styrkebaseret ledelse, 2. udgave
Styrkebaseret ledelse, 2. udgavePernille Hippe Brun
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Styrkebaseret ledelse, 2. udgave

Mere om Mikkel Ejsing

Der er en del bøger skrevet af Mikkel Ejsing til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Ejsing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styrkebaseret ledelse, 2. udgave" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Styrkebaseret ledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Mikkel Ejsings bøger

Der er to tilgængelige bøger af Mikkel Ejsing hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Ejsing som hæftet. Ejsings bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Styrkebaseret ledelse, 2. udgave" af Mikkel Ejsing

"Styrkebaseret ledelse, 2. udgave" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mikkel Ejsing "Styrkebaseret ledelse"

Hos Bog & idé er "Styrkebaseret ledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Ejsing