Bog & idéMikkel Fønsskov & Anders Magelund

Bøger skrevet af Mikkel Fønsskov & Anders Magelund

Læs mere om Mikkel Fønsskov & Anders Magelund
1 produkter
1 produkter
Hvem er bange for Moby Dick?
Hvem er bange for Moby Dick?Mikkel Hybel Fønsskov & Anders Nolting Magelund
199,95 DKK
Hæftet
(4)
Hvem er bange for Moby Dick?

Mere om Mikkel Fønsskov & Anders Magelund

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Mikkel Fønsskov & Anders Magelund. Bogen har titlen "Hvem er bange for Moby Dick?". Det er Klim, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvem er bange for Moby Dick?" af Mikkel Fønsskov & Anders Magelund

"Hvem er bange for Moby Dick?" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Fønsskov & Anders Magelund