Bog & idéMikkel Mosen

Bøger skrevet af Mikkel Mosen

Læs mere om Mikkel Mosen
3 produkter
3 produkter
Ud af slumreland
Ud af slumrelandMikkel Mosen
149,95 DKK
EBOG
(4)
Ud af slumreland
Ud af slumreland
STREAM
Ud af slumrelandMikkel Mosen
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Ud af slumreland
Ud af slumreland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ud af slumrelandMikkel Mosen
207,46 DKK
Paperback
(4)
Ud af slumreland

Mere om Mikkel Mosen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Mikkel Mosen. På listen nedenfor ser du Mosens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ud af slumreland" udgivet af Montagne - "Ud af slumreland" udgivet af Montagne - "Ud af slumreland" udgivet af Montagne

Mere om Mikkel Mosens bøger

Du kan bestille tre bøger af Mikkel Mosen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Mikkel Mosen fås i flere forskellige formater. Mosens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Montagne.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mikkel Mosens "Ud af slumreland"

Det er muligt at købe Mikkel Mosens "Ud af slumreland" som lydbog. Du kan desuden altid have "Ud af slumreland" af Mikkel Mosen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Montagne, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ud af slumreland" af Mikkel Mosen

Hos Bog & idé er "Ud af slumreland" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Ud af slumreland" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Montagne, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Mosen