Bog & idéMikkel Simonsen

Bøger skrevet af Mikkel Simonsen

Læs mere om Mikkel Simonsen
2 produkter
2 produkter
Den gode leanleder
TILBUD
Den gode leanlederMikkel Simonsen
79,96 DKK99,95 DKK
e-bog
(0)
Den gode leanleder
Den gode leanleder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den gode leanlederMikkel Simonsen
203,96 DKK
Hæftet
(0)
Den gode leanleder

Mere om Mikkel Simonsen

Mikkel Simonsen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Simonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den gode leanleder" i serien "Kort til viden" udgivet af L&R Business - "Den gode leanleder" i serien "Kort til viden" udgivet af Akademisk Forlag

Mikkel Simonsens bøger

Du kan købe to bøger af Mikkel Simonsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Simonsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Simonsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den gode leanleder" af Mikkel Simonsen

Det er muligt at købe Mikkel Simonsens "Den gode leanleder" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Den gode leanleder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Kort til viden". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Business.

"Den gode leanleder" af Mikkel Simonsen

Det er muligt at købe Mikkel Simonsens "Den gode leanleder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Simonsens serie "Kort til viden". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Simonsen