Bog & idéMikkel Thelle

Bøger skrevet af Mikkel Thelle

Læs mere om Mikkel Thelle
5 produkter
5 produkter
Tænkepauser 61-72
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænkepauser 61-72Kasper Bro Larsen
418,95 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 61-72
Byen
TAENKEPAUSER
ByenMikkel Thelle
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Byen
Byen
ByenMikkel Thelle
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Byen
Byen
ByenMikkel Thelle
49,95 DKK
EBOG
(1)
Byen
Byen
ByenMikkel Thelle
49,95 DKK
EBOG
(1)
Byen

Mere om Mikkel Thelle

Mikkel Thelle har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Thelle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tænkepauser 61-72" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Byen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Byen " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Byen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Byen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Rådhuspladsen 1900" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mikkel Thelle

Mikkel Thelle har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Thelles bøger fås i forskellige formater. Thelle har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tænkepauser 61-72" af Mikkel Thelle

"Tænkepauser 61-72" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Byen" af Mikkel Thelle

"Byen" er til salg som lydbog. Fordelen ved at have Mikkel Thelles "Byen" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er en del af Thelles serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Thelle