Bog & idéMikkel Tofte Jørgensen

Bøger skrevet af Mikkel Tofte Jørgensen

Læs mere om Mikkel Tofte Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Turen går til Thailand
Turen går til ThailandMikkel Tofte Jørgensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Thailand

Mere om Mikkel Tofte Jørgensen

Mikkel Tofte Jørgensen har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Tofte Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Thailand" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Thailand" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Thailand " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Thailand" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Thailand" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Thailand" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Thailand" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Mikkel Tofte Jørgensens bøger

Mikkel Tofte Jørgensen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Mikkel Tofte Jørgensen bøger i samtlige formater. Tofte Jørgensens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Politikens Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikkel Tofte Jørgensens "Turen går til Thailand"

"Turen går til Thailand" er tilgængelig online som ebog. "Turen går til Thailand" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mikkel Tofte Jørgensen "Turen går til Thailand"

Det er muligt at købe Mikkel Tofte Jørgensens "Turen går til Thailand" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Tofte Jørgensen