Bog & idéMikkel Vuorela og Johanne Pontoppidan Tuxen

Bøger skrevet af Mikkel Vuorela og Johanne Pontoppidan Tuxen

Læs mere om Mikkel Vuorela og Johanne Pontoppidan Tuxen
1 produkter
1 produkter
Naturvidenskaben genfortalt
Naturvidenskaben genfortaltJohanne Pontoppidan Tuxen og Mikkel Vuorela
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Naturvidenskaben genfortalt

Mere om Mikkel Vuorela og Johanne Pontoppidan Tuxen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Mikkel Vuorela og Johanne Pontoppidan Tuxen. Bogen hedder "Naturvidenskaben genfortalt". Det er Informations Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Naturvidenskaben genfortalt" af Mikkel Vuorela og Johanne Pontoppidan Tuxen

Hos Bog & idé er "Naturvidenskaben genfortalt" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Vuorela og Johanne Pontoppidan Tuxen