Bog & idéMikkel Willum Johansen

Bøger skrevet af Mikkel Willum Johansen

Læs mere om Mikkel Willum Johansen
1 produkter
1 produkter
Invitation til matematikkens videnskabsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Invitation til matematikkens videnskabsteoriHenrik Kragh Sørensen
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Invitation til matematikkens videnskabsteori

Mere om Mikkel Willum Johansen

Der findes flere bøger skrevet af Mikkel Willum Johansen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Johansens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kunstig intelligens" udgivet af Fremad - "Invitation til matematikkens videnskabsteori" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Mikkel Willum Johansen

Mikkel Willum Johansen har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Johansens bøger fås bare som hæftet. Johansens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikkel Willum Johansens "Kunstig intelligens"

Hos Bog & idé er "Kunstig intelligens" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fremad.

Mikkel Willum Johansen "Invitation til matematikkens videnskabsteori"

"Invitation til matematikkens videnskabsteori" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Willum Johansen