Bog & idéMimi Jacobsen

Bøger skrevet af Mimi Jacobsen

Læs mere om Mimi Jacobsen
2 produkter
2 produkter
Barndomsfortællinger
Barndomsfortællinger Mimi Jacobsen
189,95 DKK
EBOG
(1)
Barndomsfortællinger
Barndomsfortællinger
STREAM
Barndomsfortællinger Mimi Jacobsen
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Barndomsfortællinger

Mere om Mimi Jacobsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Mimi Jacobsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Barndomsfortællinger " udgivet af Forlaget Pressto - "Barndomsfortællinger " udgivet af Forlaget Pressto

Bøger skrevet af Mimi Jacobsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Mimi Jacobsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mimi Jacobsen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Pressto.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mimi Jacobsens "Barndomsfortællinger "

Hos Bog & idé er "Barndomsfortællinger " tilgængelig som ebog. "Barndomsfortællinger " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Pressto.

"Barndomsfortællinger " af Mimi Jacobsen

Det er muligt at købe Mimi Jacobsens "Barndomsfortællinger " som lydbog. Når du køber "Barndomsfortællinger " som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Forlaget Pressto, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mimi Jacobsen