Bog & idéMimi Olsen (red.)

Bøger skrevet af Mimi Olsen (red.)

Læs mere om Mimi Olsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Fagdidaktik i mediefag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fagdidaktik i mediefagMimi Olsen (red.)
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Fagdidaktik i mediefag

Mere om Mimi Olsen (red.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Mimi Olsen (red.) her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fagdidaktik i mediefag". Den er publiceret af Frydenlund på dansk. "Fagdidaktik i mediefag" er desuden tilknyttet serien "Didaktik".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fagdidaktik i mediefag" af Mimi Olsen (red.)

Hos Bog & idé er "Fagdidaktik i mediefag" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Didaktik". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Endnu en af Mimi Olsen (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mimi Olsen (red.)