Bog & idéMinna Grooss

Bøger skrevet af Minna Grooss

Læs mere om Minna Grooss
1 produkter
1 produkter
Lykkens Brud
STREAM
Lykkens brudMinna Grooss
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Lykkens brud

Mere om Minna Grooss

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Minna Grooss. På listen nedenfor har du de seneste af Grooss' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Divaer med morgenhår" udgivet af Magnolia Press - "Lykkens Brud" i serien "Audioteket" udgivet af Informations Forlag - "Lykkens brud " i serien "Audioteket" udgivet af Information - "Lykkens brud" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lykkens Brud" udgivet af Information

Minna Grooss' bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Minna Grooss hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Minna Grooss bøger i samtlige formater. Grooss har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Divaer med morgenhår" af Minna Grooss

Hos Bog & idé er "Divaer med morgenhår" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Magnolia Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Minna Grooss "Lykkens Brud"

"Lykkens Brud" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Audioteket". Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Minna Grooss