Bog & idéMirela Dokkedal

Bøger skrevet af Mirela Dokkedal

Læs mere om Mirela Dokkedal
2 produkter
2 produkter
Blue Dane over Atlanten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blue Dane over AtlantenMirela Dokkedal
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Blue Dane over Atlanten
Blue Dane over Atlanten
Blue Dane over AtlantenMirela Dokkedal
149,95 DKK
EBOG
(0)
Blue Dane over Atlanten

Mere om Mirela Dokkedal

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af Mirela Dokkedal. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Dokkedal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blue Dane over Atlanten" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Blue Dane over Atlanten" udgivet af Mellemgaard

Bøger af Mirela Dokkedal

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Mirela Dokkedal hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Dokkedals bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Dokkedal er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mirela Dokkedals "Blue Dane over Atlanten"

Hos Bog & idé er "Blue Dane over Atlanten" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Blue Dane over Atlanten" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Blue Dane over Atlanten" af Mirela Dokkedal

"Blue Dane over Atlanten" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mirela Dokkedal