Bog & idéMitri Raheb

Bøger skrevet af Mitri Raheb

Læs mere om Mitri Raheb
2 produkter
2 produkter
Afkoloniser Palæstina
Afkoloniser PalæstinaMitri Raheb
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Afkoloniser Palæstina
Forfølgelsens politikker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfølgelsens politikkerMitri Raheb
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Forfølgelsens politikker

Mere om Mitri Raheb

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Mitri Raheb. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rahebs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Troen og imperiet" udgivet af Unitas - "Betlehem under belejring" udgivet af Boedal

Bøger skrevet af Mitri Raheb

Der er to tilgængelige udgivelser af Mitri Raheb hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Mitri Raheb bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Raheb er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mitri Rahebs "Troen og imperiet"

Hos Bog & idé er "Troen og imperiet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Unitas, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Betlehem under belejring" af Mitri Raheb

Hos Bog & idé er "Betlehem under belejring" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Boedal.
Detaljer
Fulde navn:
Mitri Raheb