Bog & idéMix Madsen

Bøger skrevet af Mix Madsen

Læs mere om Mix Madsen
1 produkter
1 produkter
KBH passion
BOEGERTILSTAERKPRIS
KBH passionMix Madsen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
KBH passion

Mere om Mix Madsen

Mix Madsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "KBH passion". Den er publiceret af Outsiders Underground Productions på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mix Madsens "KBH passion"

Det er muligt at købe Mix Madsens "KBH passion" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Outsiders Underground Productions, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Madsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mix Madsen