Bog & idéMogens Bo Henriksen

Bøger skrevet af Mogens Bo Henriksen

Læs mere om Mogens Bo Henriksen
1 produkter
1 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Mogens Bo Henriksen

Mogens Bo Henriksen har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Henriksens nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Mogens Bo Henriksen kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Brudager Mark. Katalog samt anlægs- og genstandstegninger" i serien "Fynske studier¤Fynske jernaldergrave; bd. 6,1" udgivet af Odense Bys Museer - "Across the Western Baltic" i serien "Sydsjællands Museums publikationer" udgivet af Sydsjællands Museum

Mogens Bo Henriksens bøger

Mogens Bo Henriksen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Henriksens bøger fås kun som indbundet. Henriksen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mogens Bo Henriksens "Brudager Mark. Katalog samt anlægs- og genstandstegninger"

Det er muligt at købe Mogens Bo Henriksens "Brudager Mark. Katalog samt anlægs- og genstandstegninger" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Henriksens serie "Fynske studier¤Fynske jernaldergrave; bd. 6,1". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Odense Bys Museer.

"Across the Western Baltic" af Mogens Bo Henriksen

"Across the Western Baltic" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af Henriksens serie "Sydsjællands Museums publikationer". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sydsjællands Museum.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Bo Henriksen