Bog & idéMogens Ingelhardt Hansen

Bøger skrevet af Mogens Ingelhardt Hansen

Læs mere om Mogens Ingelhardt Hansen
2 produkter
2 produkter
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)Anja Semke
899,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (med iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)Anja Semke
689,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent (uden iBog)

Mere om Mogens Ingelhardt Hansen

Hvis du søger en bog fra Mogens Ingelhardt Hansen, finder du et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Hansens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse" udgivet af Gyldendal - "Bevægelse og idræt" i serien "Paletten" udgivet af Munksgaard

Mogens Ingelhardt Hansens bøger

Mogens Ingelhardt Hansen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Mogens Ingelhardt Hansen bøger i et udvalg af formater. Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mogens Ingelhardt Hansens "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent"

Hos Bog & idé er "Sundhed, krop og bevægelse. Pædagogisk assistent" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "PA pædagogisk assistentuddannelse". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Bevægelse og idræt" af Mogens Ingelhardt Hansen

Det er muligt at købe Mogens Ingelhardt Hansens "Bevægelse og idræt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Paletten". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Ingelhardt Hansen