Bog & idéMogens Nykjær

Bøger skrevet af Mogens Nykjær

4 produkter
4 produkter
Det sixtinske kapel
Det sixtinske kapelMogens Nykjær
239,96 DKK
Indbundet
(2)
Det sixtinske kapel
By & Kultur
By & KulturBendtsen Margit
149,95 DKK
Paperback
(0)
By & Kultur
Mit Firenze
Mit FirenzeMogens Nykjær
319,96 DKK
Indbundet
(3)
Mit Firenze
Et forår i florentinsk kunst
Et forår i florentinsk kunstMogens Nykjær
279,95 DKK
Hardback
(1)
Et forår i florentinsk kunst

Mere om Mogens Nykjær

Hvis du er på jagt efter en bog af Mogens Nykjær, kan du vælge i mellem et stort udvalg til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Nykjærs bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Mogens Nykjærs bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "I pavernes Rom" udgivet af Gyldendal - "En anden reformation" udgivet af Orbis - "Peterskirken" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Peterskirken" udgivet af Gyldendal - "Mit Firenze" udgivet af Gyldendal - "I pavernes Rom" udgivet af Gyldendal - "Interface criticism" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus University Press - "Det sixtinske kapel" udgivet af Gyldendal - "Rom" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Venezia" udgivet af Gyldendal - "Peterskirken" udgivet af Gyldendal

Mere om Mogens Nykjærs bøger

Mogens Nykjær har 11 bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Mogens Nykjær bøger i flere formater. Nykjær har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I pavernes Rom" af Mogens Nykjær

"I pavernes Rom" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Mogens Nykjær "En anden reformation"

Hos Bog & idé er "En anden reformation" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Orbis, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Nykjær