Bog & idéMogens og Marianne Brandt Jensen

Bøger skrevet af Mogens og Marianne Brandt Jensen

Læs mere om Mogens og Marianne Brandt Jensen
1 produkter
1 produkter
Skrivevejen, Alfabøgerne, Alfa siger nej
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skrivevejen, Alfabøgerne, Alfa siger nejMarianne Brandt Jensen
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Skrivevejen, Alfabøgerne, Alfa siger nej

Mere om Mogens og Marianne Brandt Jensen

Mogens og Marianne Brandt Jensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Alfa siger nej". Det er Alinea, der har publiceret den på dansk. "Alfa siger nej" er desuden en del af serien "Alfabøgerne¤Læs og stav med Alfa".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mogens og Marianne Brandt Jensens "Alfa siger nej"

"Alfa siger nej" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Jensens serie "Alfabøgerne¤Læs og stav med Alfa". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens og Marianne Brandt Jensen