Bog & idéMogens S Mogensen

Bøger skrevet af Mogens S Mogensen

Læs mere om Mogens S Mogensen
1 produkter
1 produkter
Selvmord eller drab?
Selvmord eller drab?Mogens S Mogensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Selvmord eller drab?

Mere om Mogens S Mogensen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Mogens S Mogensen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Selvmord eller drab?". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Selvmord eller drab?" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Selvmord eller drab?" af Mogens S Mogensen

Hos Bog & idé er "Selvmord eller drab?" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Selvmord eller drab?" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Mogensens serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Mogens S Mogensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens S Mogensen