Bog & idéMogens Verding

Bøger skrevet af Mogens Verding

Læs mere om Mogens Verding
1 produkter
1 produkter
Vejen til mellemøsten 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vejen til mellemøsten 2Svend Erik Petersen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Vejen til mellemøsten 2

Mere om Mogens Verding

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Mogens Verding. Bogen hedder "Vejen til Mellemøsten Flere historier". Den er publiceret af Frantz Schrum på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mogens Verdings "Vejen til Mellemøsten Flere historier"

Det er muligt at købe Mogens Verdings "Vejen til Mellemøsten Flere historier" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frantz Schrum.

Endnu en af Mogens Verding skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Verding