Bog & idéMogens Vyberg

Bøger skrevet af Mogens Vyberg

Læs mere om Mogens Vyberg
2 produkter
2 produkter
Sygdomslære
SygdomslæreNina Skavlan Godtfredsen
829,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære
Patologi og farmakologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Patologi og farmakologiMogens Vyberg
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Patologi og farmakologi

Mere om Mogens Vyberg

Hvis du er på jagt efter en bog fra Mogens Vyberg, finder du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vybergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Patologi og farmakologi" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Patologi og farmakologi" udgivet af Munksgaard - "Kompendium i anvendt immunhistokemi " udgivet af Hospitalslaborantskolen i København - "Patologi og farmakologi" udgivet af Gyldendal

Mogens Vybergs bøger

Du kan købe fem bøger af Mogens Vyberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Mogens Vyberg bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Vyberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mogens Vybergs "Sygdomslære"

"Sygdomslære" er til salg som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Vyberg, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Patologi og farmakologi" af Mogens Vyberg

Det er muligt at købe Mogens Vybergs "Patologi og farmakologi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Mogens Vyberg