Bog & idéMohammad Al-Mahdi Al-Karagholi

Bøger skrevet af Mohammad Al-Mahdi Al-Karagholi

Læs mere om Mohammad Al-Mahdi Al-Karagholi
1 produkter
1 produkter
Kompendium i Almen Histologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i Almen HistologiZakaria Alaoui-Ismaili
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Almen Histologi

Mere om Mohammad Al-Mahdi Al-Karagholi

Der findes forskellige bøger skrevet af Mohammad Al-Mahdi Al-Karagholi tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Al-Karagholi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i reproduktion og endokrinologi" udgivet af Kompendieforlaget - "Kompendium i medicinsk genetik" udgivet af Kompendieforlaget - "Kompendium i Embryologi" udgivet af Kompendieforlaget - "Kompendium i Almen Histologi" udgivet af Kompendieforlaget

Mohammad Al-Mahdi Al-Karagholis bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Mohammad Al-Mahdi Al-Karagholi hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Al-Karagholi kommer blot som hæftet. Bøgerne af Al-Karagholi er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Kompendieforlaget.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mohammad Al-Mahdi Al-Karagholis "Kompendium i reproduktion og endokrinologi"

Hos Bog & idé er "Kompendium i reproduktion og endokrinologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Kompendieforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kompendium i medicinsk genetik" af Mohammad Al-Mahdi Al-Karagholi

Hos Bog & idé er "Kompendium i medicinsk genetik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Kompendieforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mohammad Al-Mahdi Al-Karagholi