Bog & idéMona Larsen

Bøger skrevet af Mona Larsen

Læs mere om Mona Larsen
5 produkter
5 produkter
Magi i luften
BOEGERTILSTAERKPRIS
Magi i luftenMona Larsen
207,46 DKK
PAPERBACK
(1)
Magi i luften
Sygepleje til den akut syge patient
Sygepleje til den akut syge patientMona Larsen og Mette Nielsen
399,95 DKK
EBOG
(0)
Sygepleje til den akut syge patient
Magi i luften
Magi i luftenMona Larsen
149,95 DKK
EBOG
(1)
Magi i luften
Konkylieøre
KonkylieøreMona Larsen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Konkylieøre
Hvert skridt som det er
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvert skridt som det erMona Larsen
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Hvert skridt som det er

Mere om Mona Larsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger af Mona Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Larsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lønforskelle mellem kvinder og mænd i 2007" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Pensionisters og efterlønsmodtageres arbejdskraftpotentiale" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Evaluering af Jobplanen" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "55-70-åriges forbliven på arbejdsmarkedet" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Magi i luften" udgivet af Vilhelm - "Magi i luften" udgivet af Vilhelm - "Sygepleje til den akut syge patient" udgivet af Gads Forlag - "Handicap, beskæftigelse og uddannelse i 2016" i serien "SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Handicap, beskæftigelse og uddannelse i 2016" i serien "SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Et kønsopdelt arbejdsmarked" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Frivillige i hjemmeværnet 2016" i serien "SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Konkylieøre" udgivet af mellemgaard - "Konkylieøre" udgivet af mellemgaard - "Lønforskelle mellem mænd og kvinder 2007-2011" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Sygepleje til den akut syge patient - et curologisk perspektiv" udgivet af Gad - "Bladene Drypper" udgivet af Ravnerock

Bøger af Mona Larsen

Du kan købe 16 bøger af Mona Larsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Mona Larsen bøger i udvalgte formater. Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mona Larsens "Lønforskelle mellem kvinder og mænd i 2007"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Larsen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.

Mona Larsen "Pensionisters og efterlønsmodtageres arbejdskraftpotentiale"

Endnu en af Mona Larsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Detaljer
Fulde navn:
Mona Larsen