Bog & idéMonica Hylander Friis

Bøger skrevet af Monica Hylander Friis

Læs mere om Monica Hylander Friis
3 produkter
3 produkter
Paraplypigen
BOEGERTILSTAERKPRIS
ParaplypigenMonica Hylander Friis
116,16 DKK
Hæftet
(6)
Paraplypigen
Paraplypigen
STREAM
ParaplypigenMonica Hylander Friis
99,95 DKK
Lydbog
(6)
Paraplypigen
Paraplypigen
ParaplypigenMonica Hylander Friis
119,95 DKK
EBOG
(6)
Paraplypigen

Mere om Monica Hylander Friis

Der findes en del bøger fra Monica Hylander Friis tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Hylander Friis' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Paraplypigen" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Paraplypigen" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Paraplypigen" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Paraplypigen" udgivet af Saga

Bøger af Monica Hylander Friis

Monica Hylander Friis har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hylander Friis' bøger kommer i samtlige formater. Hylander Friis' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Monica Hylander Friis' "Paraplypigen"

Det er muligt at købe Monica Hylander Friis' "Paraplypigen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.

Monica Hylander Friis "Paraplypigen"

"Paraplypigen" findes på den digitale boghylde som e-bog. Hvis du køber "Paraplypigen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.
Detaljer
Fulde navn:
Monica Hylander Friis