Bog & idéMonika Finsterbusch

Bøger skrevet af Monika Finsterbusch

Læs mere om Monika Finsterbusch
2 produkter
2 produkter
Prinsesse Lillefe: Den lille ballerina
Prinsesse Lillefe: Den lille ballerinaMonika Finsterbusch
59,95 DKK
Hardback
(0)
Prinsesse Lillefe: Den lille ballerina
Prinsesse Lillefe
Prinsesse LillefeMonika Finsterbusch
59,95 DKK
Hardback
(0)
Prinsesse Lillefe

Mere om Monika Finsterbusch

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Monika Finsterbusch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Finsterbusch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Prinsesse Lillefe har en hemmelighed" udgivet af Holst & Schou Børnebøger - "Prinsesse Lillefe og den lille delfin" udgivet af Globe - "Prinsesse Lillefe og enhjørningen" udgivet af Globe - "Prinsesse Lillefe - og den lille havfrue" udgivet af Globe - "Prinsesse Lillefe" udgivet af Holst & Schou Børnebøger

Bøger af Monika Finsterbusch

Du kan finde fem bøger af Monika Finsterbusch her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Finsterbuschs bøger kommer i flere formater. Finsterbuschs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Monika Finsterbuschs "Prinsesse Lillefe har en hemmelighed"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Monika Finsterbusch. Det er Holst & Schou Børnebøger, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Monika Finsterbusch "Prinsesse Lillefe og den lille delfin"

"Prinsesse Lillefe og den lille delfin" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Globe, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Monika Finsterbusch