Bog & idéMonika Janfelt

Bøger skrevet af Monika Janfelt

Læs mere om Monika Janfelt
4 produkter
4 produkter
Karriere - kunsten at flytte sig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karriere - kunsten at flytte sigMonika Janfelt
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Karriere - kunsten at flytte sig
Career
CareerMonika Janfelt
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Career
You and your PhD
BOEGERTILSTAERKPRIS
You and your PhDMonika Janfelt
269,96 DKK
Hæftet
(0)
You and your PhD
Me and my PhD
Me and my PhDMonika Janfelt
119,95 DKK
Papbog
(0)
Me and my PhD

Mere om Monika Janfelt

Der findes mange bøger fra Monika Janfelt på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Janfelt.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Monika Janfelts bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "You and your PhD" udgivet af Moveo Publishing - "Karriere - kunsten at flytte sig" udgivet af Moveo Publishing

Mere om Monika Janfelts bøger

Monika Janfelt har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Janfelt som hæftet. Bøgerne af Janfelt er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Moveo Publishing.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Monika Janfelts "You and your PhD"

Det er muligt at købe Monika Janfelts "You and your PhD" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Moveo Publishing.

Monika Janfelt "Karriere - kunsten at flytte sig"

"Karriere - kunsten at flytte sig" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Moveo Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Monika Janfelt