Bog & idéMons Kallentoft

Bøger skrevet af Mons Kallentoft

Læs mere om Mons Kallentoft
3 produkter
3 produkter
Bambi
BambiMons Kallentoft
79,95 DKK
EBOG
(2)
Bambi
Heroine
HeroineMons Kallentoft
129,95 DKK
EBOG
(1)
Heroine
Bambi
STREAM
BambiMons Kallentoft
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Bambi

Mere om Mons Kallentoft

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Mons Kallentoft . Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Kallentoft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Heroine" i serien "Herkulesserien" udgivet af Politiken - "Bambi" i serien "Herkules" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Bambi " i serien "Herkulesserien" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Mons Kallentoft

Du kan finde tre bøger af Mons Kallentoft her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Mons Kallentoft bøger i flere formater. Mons Kallentoft bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Heroine" af Mons Kallentoft

"Heroine" er tilgængelig online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Heroine" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Kallentofts serie "Herkulesserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politiken.

Mons Kallentoft "Bambi"

Det er muligt at købe Mons Kallentoft s "Bambi" som lydbog. Når du køber "Bambi" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Kallentofts serie "Herkules". Det er JP/Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mons Kallentoft