Bog & idéMontague R. James

Bøger skrevet af Montague R. James

Læs mere om Montague R. James
1 produkter
1 produkter
En antikvars spøgelseshistorier
En antikvars spøgelseshistorierMontague R. James
49,95 DKK
EBOG
(0)
En antikvars spøgelseshistorier

Mere om Montague R. James

Montague R. James har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "En antikvars spøgelseshistorier". Det er eBibliotek 1800, der har publiceret den på dansk. "En antikvars spøgelseshistorier" er desuden udgivet i serien "{"stringMap":{"da":"M. R. James' spøgelshistorier"}}".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En antikvars spøgelseshistorier" af Montague R. James

"En antikvars spøgelseshistorier" er tilgængelig som ebog. "En antikvars spøgelseshistorier" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "{"stringMap":{"da":"M. R. James' spøgelshistorier"}}". Det er eBibliotek 1800, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Montague R. James fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Montague R. James