Bog & idéMorten Birk Hansen

Bøger skrevet af Morten Birk Hansen

Læs mere om Morten Birk Hansen
1 produkter
1 produkter
Studiegrupper
StudiegrupperIb Ravn
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Studiegrupper

Mere om Morten Birk Hansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Morten Birk Hansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Studiegrupper" udgivet af Gyldendal - "Studiegrupper" udgivet af Gyldendal

Bøger af Morten Birk Hansen

Du kan finde to bøger af Morten Birk Hansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Hansens bøger fås blot som hæftet. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Birk Hansens "Studiegrupper"

"Studiegrupper" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Morten Birk Hansen "Studiegrupper"

"Studiegrupper" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Birk Hansen