Bog & idéMorten Blok

Bøger skrevet af Morten Blok

Læs mere om Morten Blok
4 produkter
4 produkter
Året før du dør og lige efter du er vågnet IX breve fra Bucuresti
Året før du dør og lige efter du er vågnet IX breve fra BucurestiMorten Blok
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Året før du dør og lige efter du er vågnet IX breve fra Bucuresti
Og resten er åbnet af hænder
Og resten er åbnet af hænderMorten Blok
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Og resten er åbnet af hænder
Sønderkysset
SønderkyssetMorten Blok
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Sønderkysset
Ekstasen, angsten
Ekstasen, angsten Morten Blok
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Ekstasen, angsten

Mere om Morten Blok

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Morten Blok. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Blok.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Capital" udgivet af Samleren - "En forudanelse om oceanet" udgivet af Samleren - "Kabinet 1999-2002" udgivet af Samleren - "Hjorten i dit blod" udgivet af Samleren - "Året før du dør og lige efter du er vågnet IX breve fra Bucuresti" udgivet af Politisk Revy - "Og resten er åbnet af hænder" udgivet af Politisk Revy - "Sønderkysset" udgivet af Politisk Revy - "Ekstasen, angsten " i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk revy

Bøger skrevet af Morten Blok

Der er otte tilgængelige udgivelser af Morten Blok hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Blok kommer kun som hæftet. Blok har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Morten Bloks "Capital"

Det er muligt at købe Morten Bloks "Capital" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samleren.

Morten Blok "En forudanelse om oceanet"

Hos Bog & idé er "En forudanelse om oceanet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samleren, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Blok