Bog & idéMorten Bruun

Bøger skrevet af Morten Bruun

Læs mere om Morten Bruun
8 produkter
8 produkter
Matchday
MatchdayMorten Bruun
149,95 DKK
Hæftet
(2)
Matchday
Matchday
STREAM
MatchdayMorten Bruun
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Matchday
Kampdag
STREAM
KampdagMorten Bruun
179,95 DKK
Lydbog
(6)
Kampdag
På ofrenes side
På ofrenes sideMorten Bruun
139,95 DKK
EBOG
(3)
På ofrenes side
Kampdag
KampdagMorten Bruun
179,95 DKK
EBOG
(4)
Kampdag
Barcelona
BOEGERTILSTAERKPRIS
BarcelonaKarsten Fledelius
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Barcelona
Matchday
MatchdayMorten Bruun
129,95 DKK
EBOG
(1)
Matchday
Brandingbooster
BOEGERTILSTAERKPRIS
BrandingboosterChristian Jespersen
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Brandingbooster

Mere om Morten Bruun

Morten Bruun har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Bruun.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampdag" udgivet af Politikens Forlag - "På ofrenes side" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Matchday" udgivet af Politikens Forlag - "Matchday" udgivet af Politikens Forlag - "Matchday" udgivet af Politikens Forlag - "På ofrenes side" udgivet af Saga - "På ofrenes side" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Anklageren" udgivet af Bogkompagniet - "Barcelona" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Morten Bruuns bøger

Du kan finde ni bøger af Morten Bruun her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Morten Bruun kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Bruun skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kampdag" af Morten Bruun

Hos Bog & idé er "Kampdag" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Morten Bruun "På ofrenes side"

Det er muligt at købe Morten Bruuns "På ofrenes side" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Bruun