Bog & idéMorten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesen

Bøger skrevet af Morten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesen

Læs mere om Morten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesen
1 produkter
1 produkter
Lærebog i Matematik A3 stx
Lærebog i Matematik A3 stxMorten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesen
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i Matematik A3 stx

Mere om Morten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesen

Der er blot én bog af Morten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Lærebog i Matematik A3 stx". Den er publiceret af Systime på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog i Matematik A3 stx" af Morten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesen

Det er muligt at købe Morten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesens "Lærebog i Matematik A3 stx" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Morten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Brydensholt & Grete Ridder Ebbesen