Bog & idéMorten Dohrmann Hansen

Bøger skrevet af Morten Dohrmann Hansen

Læs mere om Morten Dohrmann Hansen
4 produkter
4 produkter
Teams
BOEGERTILSTAERKPRIS
TeamsBent Kock Nielsen
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Teams
Dit engagement!
Dit engagement!Mette Skøt
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Dit engagement!
Dit engagement!
Dit engagement!Bent Kock Nielsen
189,95 DKK
e-bog
(0)
Dit engagement!
DrengeAkademiet
DrengeAkademiet - synlig læring i sprintLisbet Nørgaard
299,95 DKK
Hæftet
(1)
DrengeAkademiet - synlig læring i sprint

Mere om Morten Dohrmann Hansen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Morten Dohrmann Hansen. På listen nedenfor ser du de seneste af Hansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "DrengeAkademiet - synlig læring i sprint" udgivet af Akademisk Forlag - "Teams" udgivet af L&R Business - "Dit engagement!" udgivet af L&R Business

Mere om Morten Dohrmann Hansens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Morten Dohrmann Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Morten Dohrmann Hansen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Morten Dohrmann Hansens "DrengeAkademiet - synlig læring i sprint"

Det er muligt at købe Morten Dohrmann Hansens "DrengeAkademiet - synlig læring i sprint" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Morten Dohrmann Hansen "Teams"

"Teams" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af L&R Business.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Dohrmann Hansen