Bog & idéMorten Haase

Bøger skrevet af Morten Haase

4 produkter
4 produkter
Marketing B & A1
Marketing B & A1René Mortensen
829,95 DKK
Hæftet
(0)
Marketing B & A1
Reklamepsykologi -  mellem biologi og kultur
Reklamepsykologi - mellem biologi og kulturConni Paldam
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur
Markedskommunikation
MarkedskommunikationMichael Bregendahl
759,95 DKK
Hæftet
(0)
Markedskommunikation
Marketing A2
Marketing A2René Mortensen
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Marketing A2

Mere om Morten Haase

Der findes flere forskellige bøger af Morten Haase online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Haase.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Markedskommunikation" udgivet af Systime - "Marketing A2" udgivet af Systime - "Markedskommunikation" udgivet af Systime - "Marketing B & A1" udgivet af Systime - "Marketing - Grundforløb" udgivet af Systime - "Markedskommunikation" udgivet af Systime - "Reklamepsykologi - mellem biologi og kultur" udgivet af Systime - "Afsætning 2" udgivet af Systime - "Afsætning 2" udgivet af Systime - "Afsætning 1" udgivet af Systime - "Afsætning 1" udgivet af Systime

Mere om Morten Haases bøger

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Morten Haase hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Haase som hæftet. Bøgerne af Haase er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Systime.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Markedskommunikation" af Morten Haase

Det er muligt at købe Morten Haases "Markedskommunikation" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Morten Haase "Marketing A2"

Det er muligt at købe Morten Haases "Marketing A2" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Haase