Bog & idéMorten Hulvej Rod

Bøger skrevet af Morten Hulvej Rod

2 produkter
2 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund

Mere om Morten Hulvej Rod

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Morten Hulvej Rod. På listen nedenfor har du Rods seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" udgivet af Gyldendal - "Bedre begrundet praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger af Morten Hulvej Rod

Morten Hulvej Rod har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Morten Hulvej Rod bøger i samtlige formater. Bøgerne af Rod er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Morten Hulvej Rod

"Forebyggende sundhedsarbejde" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Morten Hulvej Rod "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund"

Hos Bog & idé er "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Hulvej Rod