Bog & idéMorten Jakobsen

Bøger skrevet af Morten Jakobsen

Læs mere om Morten Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Gode spørgsmål, rigtige svar
Gode spørgsmål, rigtige svarJohanne Grøndahl Glavind
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Gode spørgsmål, rigtige svar

Mere om Morten Jakobsen

Hvis du mangler en bog af Morten Jakobsen, har du et stort udbud til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jakobsens nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Morten Jakobsens bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Gode spørgsmål, rigtige svar" udgivet af Gyldendal - "Gode spørgsmål, rigtige svar" udgivet af Gyldendal - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "An actor's approach to management" udgivet af DJØF

Morten Jakobsens bøger

Morten Jakobsen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Jakobsens bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Offentlig forvaltning" af Morten Jakobsen

"Offentlig forvaltning" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jakobsens serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Gode spørgsmål, rigtige svar" af Morten Jakobsen

Hos Bog & idé er "Gode spørgsmål, rigtige svar" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Jakobsen