Bog & idéMorten Kromann Nielsen

Bøger skrevet af Morten Kromann Nielsen

Læs mere om Morten Kromann Nielsen
2 produkter
2 produkter
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider
Børn, ernæring og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, ernæring og måltiderSanne Sansolios
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, ernæring og måltider

Mere om Morten Kromann Nielsen

Der er mange bøger skrevet af Morten Kromann Nielsen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Børn, ernæring og måltider" udgivet af Gyldendal - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal

Bøger af Morten Kromann Nielsen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Morten Kromann Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Nielsens bøger fås i forskellige formater. Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mad, mennesker og måltider" af Morten Kromann Nielsen

Det er muligt at købe Morten Kromann Nielsens "Mad, mennesker og måltider" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mad, mennesker og måltider" af Morten Kromann Nielsen

Hos Bog & idé er "Mad, mennesker og måltider" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Mad, mennesker og måltider" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Kromann Nielsen