Bog & idéMorten Lassen

Bøger skrevet af Morten Lassen

4 produkter
4 produkter
At skrive Holocaust
At skrive HolocaustMorten Lassen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
At skrive Holocaust
Kuppet i Chile og den danske venstrefløj
Kuppet i Chile og den danske venstrefløjMorten Lassen
299,95 DKK
Hæftet
(5)
Kuppet i Chile og den danske venstrefløj
Kuppet i Chile og den danske venstrefløj
Kuppet i Chile og den danske venstrefløjMorten Lassen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Kuppet i Chile og den danske venstrefløj
Kuppet i Chile - og den danske venstrefløj
STREAM
Kuppet i Chile - og den danske venstrefløjMorten Lassen
69,95 DKK
Lydbog
(5)
Kuppet i Chile - og den danske venstrefløj

Mere om Morten Lassen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Morten Lassen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Lassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lyst og længsel" i serien "M/S Museet for Søfarts årbog¤Maritim kontakt" udgivet af M/S Museet for Søfart - "Kuppet i Chile og den danske venstrefløj" udgivet af Information - "Kuppet i Chile - og den danske venstrefløj" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kuppet i Chile" udgivet af Gyldendal - "Når aktivitetsfælden klapper" udgivet af Frydenlund Academic - "En fortælling om AMU" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "At skrive Holocaust" udgivet af Museum Tusculanum - "Kuppet i Chile og den danske venstrefløj" udgivet af Information

Morten Lassens bøger

Du kan finde otte bøger af Morten Lassen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Morten Lassen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Lassen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lyst og længsel" af Morten Lassen

"Lyst og længsel" er tilgængelig som lærredsindbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "M/S Museet for Søfarts årbog¤Maritim kontakt". Det er M/S Museet for Søfart, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Morten Lassen "Kuppet i Chile og den danske venstrefløj"

"Kuppet i Chile og den danske venstrefløj" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Kuppet i Chile og den danske venstrefløj" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Information, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Lassen