Bog & idéMorten Munthe Fenger

Bøger skrevet af Morten Munthe Fenger

Læs mere om Morten Munthe Fenger
0 produkter

Mere om Morten Munthe Fenger

Der er forskellige bøger af Morten Munthe Fenger tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fengers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når mobilen tager magten" udgivet af Historia - "Når mobilen tager magten" udgivet af Historia

Mere om Morten Munthe Fengers bøger

Morten Munthe Fenger har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Fenger kommer kun som paperback. Fengers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Når mobilen tager magten" af Morten Munthe Fenger

Hos Bog & idé er "Når mobilen tager magten" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Historia , der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Morten Munthe Fenger "Når mobilen tager magten"

"Når mobilen tager magten" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Historia, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Munthe Fenger