Bog & idéMorten Niels Jakobsen

Bøger skrevet af Morten Niels Jakobsen

Læs mere om Morten Niels Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Kommenteret straffelov (alm.)
Kommenteret straffelov (alm.)Morten Niels Jakobsen
1619,95 DKK
EBOG
(0)
Kommenteret straffelov (alm.)

Mere om Morten Niels Jakobsen

Hvis du mangler en bog skrevet af Morten Niels Jakobsen, ser du et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommenteret straffelov (alm.)" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Kommenteret straffelov" udgivet af Djøf Forlag - "Kommenteret straffelov Speciel del" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kommenteret straffelov - Speciel del" udgivet af Djøf Forlag

Morten Niels Jakobsens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Morten Niels Jakobsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Jakobsens bøger fås i flere formater. Jakobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kommenteret straffelov (alm.)" af Morten Niels Jakobsen

"Kommenteret straffelov (alm.)" kan købes online som ebog. Med "Kommenteret straffelov (alm.)" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Morten Niels Jakobsen "Kommenteret straffelov"

Hos Bog & idé er "Kommenteret straffelov" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Niels Jakobsen