Bog & idéMorten Nordhagen Ottosen

Bøger skrevet af Morten Nordhagen Ottosen

2 produkter
2 produkter
Union eller undergang
STREAM
Union eller undergangMorten Nordhagen Ottosen
249,95 DKK
Lydbog
(7)
Union eller undergang
Union eller undergang
Union eller undergangMorten Nordhagen Ottosen
249,95 DKK
EBOG
(7)
Union eller undergang

Mere om Morten Nordhagen Ottosen

Hvis du mangler en bog fra Morten Nordhagen Ottosen, ser du et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Ottosens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Union eller undergang" udgivet af Gads Forlag - "1814 Krig Nederlag Frihed" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Morten Nordhagen Ottosen

Morten Nordhagen Ottosen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Ottosen som indbundet. Ottosens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Union eller undergang" af Morten Nordhagen Ottosen

Det er muligt at købe Morten Nordhagen Ottosens "Union eller undergang" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

Morten Nordhagen Ottosen "1814 Krig Nederlag Frihed"

Det er muligt at købe Morten Nordhagen Ottosens "1814 Krig Nederlag Frihed" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Nordhagen Ottosen