Bog & idéMorten Reimar

Bøger skrevet af Morten Reimar

Læs mere om Morten Reimar
3 produkter
3 produkter
Uffe mod magten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uffe mod magtenMorten Reimar
248,96 DKK
Hæftet
(7)
Uffe mod magten
Uffe mod magten
Uffe mod MagtenMorten Reimar
169,95 DKK
EBOG
(7)
Uffe mod Magten
Uffe mod magten
STREAM
Uffe mod MagtenMorten Reimar
129,95 DKK
Lydbog
(7)
Uffe mod Magten

Mere om Morten Reimar

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Morten Reimar. På listen nedenfor ser du de nyeste af Reimars bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uffe mod magten" udgivet af People's - "Uffe mod Magten" udgivet af Forlaget Momenta - "Uffe mod magten" udgivet af Forlaget Momenta - "Midtby Cool" udgivet af Forlaget Frederiksberg Allé - "Seks zoner fra City" udgivet af Morten Reimar - "På tirsdag" udgivet af Saxo Publish - "Teenage Jazz" udgivet af Saxo Publish - "På tirsdag" udgivet af PrintXpress - "Seks zoner fra City" udgivet af PrintXpress - "Teenage Jazz" udgivet af PrintXpress

Morten Reimars bøger

Du kan bestille ti bøger af Morten Reimar her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Reimars bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Reimar er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten Reimars "Uffe mod magten"

"Uffe mod magten" er tilgængelig online som lydbog. Med Morten Reimars "Uffe mod magten" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er People's, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Morten Reimar "Uffe mod Magten"

Hos Bog & idé er "Uffe mod Magten" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Uffe mod Magten" på din enhed og begynde at læse. Det er Forlaget Momenta, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Reimar