Bog & idéMorten Riemann

Bøger skrevet af Morten Riemann

Læs mere om Morten Riemann
1 produkter
1 produkter
Det halve kongerige
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det halve kongerigeMoren Riemann
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Det halve kongerige

Mere om Morten Riemann

Morten Riemann har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Riemann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drengen der krøb i vask" udgivet af Fahrenheit - "Den aften solen ikke gik ned" udgivet af Fahrenheit - "Helt til Mariannelund" udgivet af Fahrenheit

Morten Riemanns bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Morten Riemann hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Riemann som indbundet. Bøgerne af Riemann er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Fahrenheit.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Morten Riemanns "Drengen der krøb i vask"

Det er muligt at købe Morten Riemanns "Drengen der krøb i vask" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fahrenheit.

Morten Riemann "Den aften solen ikke gik ned"

"Den aften solen ikke gik ned" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Fahrenheit, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Morten Riemann